BOOK EN FREMVISNING

Delevenlige lejeboliger

tæt på midtbyen og skøn natur

Bryggerhaven er en nyopført boligkarré med 230 attraktive lejeboliger i hjørnet af Aarhus’ nye spændende bydel, Ceres Byen. 

Lejlighederne fås som 2-,3- og 4-værelses og alle lejligheder er indrettet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Derudover er der tænkt kreativt for at udnytte pladsen bedst muligt. Værelserne har skabe fra gulv til loft, og i køkkenet går overskabene helt til loftet, så du har ekstra opbevaringsplads.

Køkkenet er fra Byg & Design og fremstår stilfuldt med sorte flader, hvide grebsfrie fronter og alt, hvad du drømmer om i hårde hvidevarer. Badeværelset er holdt i samme stil med hvide vægge, sorte klinker på gulvet og både tørretumbler og vaskemaskine. Hver lejlighed

Hver lejlighed har desuden egen altan med glasværn, der skaber læ og giver masser af lys og udsyn. Nogle af stuelejlighederne har dog en lille terrasse i stedet for altan. Her kan du læne dig tilbage i den friske luft og nyde en kop kaffe i solen.

DEL PÅ FACEBOOK

Bryggerhaven

ER IDEEL FOR ALLE DER ELSKER BYEN

BOOK EN FREMVISNING

Udfyld kontakt formularen herunder

RING TIL OS PÅ 3333 0333

BOOK EN FREMVISNING