BOOK EN FREMVISNING

Nyd byens mange tilbud
lige rundt om hjørnet fra bryggehaven

Ny inspirerende bydel i hjertet af Aarhus

mikser urbant miljø med skøn natur

Ceres Byen er en spændende ny bydel, der er skudt op i en smuk forening af historiske bryggeribygninger og moderne arkitektur, og du får nærmest ikke en bedre beliggenhed med midtbyens pulserende stemning lige ned til Aarhus Å og naturskønne områder.

Den gamle Cerespark fra 1856 er nemlig blevet åbnet op for beboere og byens borgere. Parken grænser op til både åen og Brabrandstien, der indbyder til aktive ture i den smukke natur i løbesko, cykelsadel eller på rulleskøjter. Du skal også blot krydse Silkeborgvej for at slentre en tur i Botanisk Have.

Bor du i Bryggerhaven, har du både Cafe, Føtex Food, frisør, cykelhandler, apotek og vinhandel, blomsterbutik og en hyggelig café i selvsamme byggeri. I Aarhus midtby venter det hyggelige latinerkvarter med sin små finurlige butikker, cafélivet langs åen, Strøget og et væld af gode restauranter.

Er du til kultur, har du ikke langt til spændende kunstudstillinger på ARoS, teater og koncerter i Musikhuset og Voxhall eller et historisk tilbageblik i Den Gamle By.

Du har kort sagt alt, hvad hjertet kan begære, inden for rækkevidde.

Signatur

DAGINSTUTITION

SKOLE

UDDANNELSE

BIBLIOTEK

SPORT

INDKØB

SPISESTED

KULTUR

PARKERING

HOVEDBANEGÅRD

BOOK EN FREMVISNING

Udfyld kontakt formularen herunder

RING TIL OS PÅ 3333 0333

BOOK EN FREMVISNING