Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/www.bryggerhaven.dk/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Faciliteter Bryggerhaven
BOOK EN FREMVISNING

Arkitektur & faciliteter i bryggerhaven

Moderne arkitektur

i samspil med grøn natur

Bryggerhaven er opført som en karré og består af ti separate boligblokke. Blokkene er opført forskudt og designet med forskellige nuancer i rød-grå tegl for at adskille dem og skabe variation i facaden. Altanernes betonbunde med glasværn tilfører desuden byggeriet et let og stilrent udtryk. 

Fra Ceres Allé har bygningen et særligt kendetegn i form af en stor rundbue, der giver adgang til det grønne gårdrum, der er hjertet i byggeriet. Gårdrummet tilfører det urbane miljø et strejf af natur med et blødt og bakket græslandskab, hvor du kan finde små hyggelige opholdsarealer mellem bakkerne. 

Har du en cykel, kan du parkere i parkeringskælderen, hvor den står trygt og godt. Hvis du får gæster på besøg, kan de parkere i gården.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om parkering, hvis du har egen bil eller får kørende gæster på besøg. Ceres Byen har mere end 1.250 parkeringspladser i sin topmoderne parkeringskælder, som du enten kan leje eller eventuelt købe

Du kan køre ned i kælderen fra Ceres Allé og derefter tage trapperne op til Bryggertorvet – så er du næsten hjemme. 

Ceres Allé har bygningen
et særligt kendetegn i form af en stor rundbue

Faciliteter

1

FÆLLES GÅRDRUM

2

CYKELPARKERING FOR GÆSTER

3

NEDKØRELSE TIL CYKLEPARKERING FOR BEBOERE

4

NEDKØRELSE FOR BILER TIL P-KÆLDER

5

NEDGANG TIL P-KÆLDER

6

VICEVÆRT KONTOR

7

RENOVATION

8

TÅRN

OPGANGS NUMMER

DEL PÅ FACEBOOK

Bryggerhaven

er ideel for alle der gerne vil dele boligen

BOOK EN FREMVISNING

Udfyld kontakt formularen herunder

RING TIL OS PÅ 3333 0333

Som er skudt op i en smuk forening af historiske bryggeribygninger og moderne arkitektur, og du får nærmest ikke en bedre beliggenhed med midtbyens pulserende stemning lige ned til Aarhus Å og naturskønne områder.

BOOK EN FREMVISNING